woensdag 18 januari 2017

Propaan zuurstof branderset

Industriele sloopbrander met een snijkop van graden. Anders kom je op een gas met zuurstof terecht en haal je temperaturen van 2800-31graden Celsius. Hallo Heb een zuurstof propaan brander, Elke keer als ik smelt raak ik 0.

O- propaan branderberichtensept 2014Welk gas kan ik beste gebruiken om te smelten? Hardsoldeerset zuurstof propaan - Lasmagazijn - Lasbenodigdheden,rh:lasmagazijn. Zuurstof in Doe-het-zelf kopen voor de beste prijs met Koopkeus.


Hardsolderen met Zuurstof en Propaan,rh:h-peters.

GerOnLas - Aansluitslangen - Gereedschappen, Onderhoud en. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Mooi en compleet set :1X zuurstofcilinder 7ML afgevuld tot 1Bar mm aansluiting1x Gascilinder 6ML1x Brander + slangenpakket2x Reduceertoestel . De vlam ontstaat aan de uitgangszijde van het brandermondstuk, waarbij het. Artyco is officieel distributeur van Bethlehem branders. Een set bestaat uit een drukregelaar, 5m zuurstofslang , 5m propaanslang en snelkoppelingen.


Bij een zuurstof – propaanverhouding in de brander, waarbij een reducerende vlam ontstaat, is de vlamtemperatuur slechts 840°C.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts