donderdag 26 januari 2017

Illy ese

De milieuvriendelijke koffiesachet maakt een geweldige espresso. Bestel Xespressomachines in de officiële illy Shop. Haal de echte Italiaanse espresso in huis met onze Illy ESE. Klik hier voor een veelzijdig assortiment met de laagste prijs.


De originele ESE servings stuks slechts € + gratis bezorging! Doos met ESE-servings voor Illy espresso. Dezelfde smaak en aroma als de normale branding, maar dan zonder cafeïne.

Ga direct naar onze webshop ) Espresso pads - waar staat E. Easy Serving Espresso is een systeem wat oorspronkelijk door Illy . E (Easy Serving Espresso) servings zijn porties gemalen gebrande koffie te gebruiken in de espressomachine voorzien van het E. Easy Serving Espresso) werden door illy uitgevonden en op de markt gebracht, waarna ze wereldwijd uitgroeiden tot een standaard product . Het ESE systeem is bedacht en gepatenteerd door Illy in 199 na het aflopen van het patent is het een open standaard geworden. De pad is geschikt voor espresso machines die het gebruik van E. E Serving Pods zijn bedacht en ontwikkeld door Illy . Illy ESE-Servings Monodose donkere branding. Vind gemakkelijk voedingsproducten en bestel direct online Vergelijk producten uit het ruime assortiment en kies de beste aanbieding uit!

Vergelijk Illy koffiepads, kies goedkope aanbiedingen uit en bestel direct online uit het ruime. Illy ESE-Servings Monodose normale branding. Kreeg er een proefblikje Illy pads bij, maar met drie kopjes per dag gaat het snel. Easy Serving Espresso (ESE servings): 'snel, simpel en schoon' en hoge kwaliteit. Servings Monodose donker - 1; illy Servings Monodose Decafe - 1 . Bestel voordelig en snel bij Koffiedomein.


De Illy melange is van een constante kwaliteit en smaak. De melange bestaat voor 1 uit Arabicabonen en het . Voordelig en snel besteld op Koffiepiraat. Een mooi evenwicht van kracht en mildhei met tonen van chocolade, toast, karamel en jasmijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts