vrijdag 20 januari 2017

Aeg santo koelkast koelt niet meer

Mijn AEG Santo SK81200I (92341535300) vertoont kuren. Wanneer een koelkast niet meer goed koelt wordt dit vaak veroorzaakt door een . Net het enige dat uw koelkast moet doen: koelen.

Het is dus enorm vervelend als uw koelkast dat nu net niet doet. Download hier gratis uw AEG Electrolux SANTO handleiding. Onze koelkast AEG koelt en vriest niet meer, wat n dat zijn!


Probeer het zelf te repareren met onderstaande tips.

Hallo, We hebben de AEG electrolux Model Santo 70272-KG koelvriescombinatie. De koelkast koelt niet meer de vriezer werkt uitstekendWhirlpool koelkast koelt slecht ! Krijgt je kip een krokant velletje als je hem in de koelkast legt? Misschien is de AEG Santo S7031KGdan wat, erg zuinig apparaat en nog . Tot overmaat van ramp koelt het toestel nu ook niet meer.


De AEG monteur wist te vertellen dat de compressor stuk is en dat gezien de kostprijs . Mijn koel-vriescombinatie vriest niet meer maar koelt wel goed. Als de koelkast slechter gaat koelen kan dit verschillende oorzaken hebben. Je hebt dan kans op lekkage en dan koelt de koelkast zeker niet meer.

Het lijkt me niet dat de thermostaat kapot is, omdat de koelkast altijd goed is geweest. Als uw koelkast niet meer goed koelt, ook niet als u de temperatuur aanpast, dan is de kans groot dat uw koelkast Thermostaat defect is. Alle Aeg santo 1i u - 6213151verlichting - vriezer onderdelen en Aeg santo.


Apparaat koelt niet voldoende meer en aangezien wij al een nieuwe keuken inclusief. Ik heb een AEG Santo Maxiload tafelmodel koelkast. Op een dag hoorde ik een raar geluid en heb toen even de stekker eruit gehaald. Een paar jaar terug hoefde de thermostaat van mijn koelkast (ca. jaar ou merk AEG Öko Santo, vriesvak, sterren) slechts op stand of om hem op ca. Alleen als hij continue aanslaat kan de koelkast het niet meer bijhouden.


Verzoek koelkast gekocht met garantie te repareren of vervangen. En wat kun je beter niet of juist wel in de koelkast bewaren? Qua geluid scoort deze koelkast een waarde van dB.


Het is niet meer mogelijk de AEG Santo 334CSSte vergelijken. Verder koelt en vriest hij goed en wanneer er boodschappen zijn gedaan, wordt alles snel gekoeld. Ziet er nog niet zo goed uit voor de AEG Santo Z 918i maar het aantal reviews is.


Ook koelt de koelkast niet goed en komt na meerdere dagen niet open. Indien een gewone koelkast niet naar behoren wordt gebruikt, zal u opmerken dat er naargelang het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts