donderdag 5 januari 2017

Hoeveel graden is handwas

Veel mensen doen een handwas op 37+ graden, omdat het water anders koud aanvoelt (onder lichaamstemperatuur), ze wassen daardoor te warm en kleding . Op hoeveel graden moet er gewassen worden en met welk programma? Hoi ff vraagje: Als er op label van kledingstuk handwas staat, was je het.

Er is een nadeel aan wollen kleding: krimp tijdens de handwas. Dertig graden is de juiste temperatuur voor het wassen van wollen kleding. Ik wil twee truien wassen die volgens het label met de handwas moeten.


Een handwas is een was die niet in de wasmachine wordt gedaan.

Dit wordt veelal gebruikt voor kleding van tere weefsels, die de ongecontroleerde . Ik wil bonte was met de hand wassen op graden. Hoeveel procent van de voorgeschreven hoeveelheid vloeibaar wasmiddel . Wat tijgermeisje zegt, je wasmachine op koud zetten ipv graden. In ieder geval dus niet het wolwasprogramma?


Thuisdec 2014op hoeveel graden ondergoed wassen? Thuisjuli 2012Handwasprogramma wasmachine gevoelige kleding - Mode. Handwas - Thuisnov 2011Meer resultaten van forum.


Ondergoed wassen, in wasmachine of handwas? Allebei in de wasmachine, BH's op een speciale stand voor lingerie in een waszakje. Wassen jullie de knuffels in de wasmachine (zo ja op hoeveel graden) of met de hand? En kun je de knuffels met rammelaartje erin ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts