vrijdag 20 januari 2017

Koorts meten met iphone

VitaDock is de nieuwe productevolutie van Medisana en bestaat uit een gratis app, en bijbehorende meetmodules voor je iPhone , iPod of iPhone. Als je een iPhone hebt, kun je vanaf nu nog een functie toevoegen aan de. De iPhone thermometer app maakt het mogelijk om temperatuur op te nemen met je.

De vorm (wishbone = vorkbeen) zorgt ervoor dat je tijdens het meten de . ThermoDock transformeert uw iPhone in een infrarood thermometer. En dankzij de VitaDock App met live-modus bent u in staat om temperatuur van objecten of zelfs wijn of water te meten. Deze dock is een apart apparaatje dat je aan je Iphone kunt koppelen, die via infrarood de temperatuur meet.

De iPhone zorgt ervoor dat we steeds minder de deur uit hoeven: kleding bestel je online, de krant lees je in een speciale app en je oude . Withings Thermo-koortsthermometer meet je temperatuur met een app. Thermometer is een nieuwe iPhone-applicatie van een Nederlandse ontwikkelaar. De applicatie toont de actuele temperatuur op je huidige . Met de instelling voor het meten van lichaamstemperatuur meet je.


De ThermoDock van Medisana: koorts op afstand meten! Met de Wishbone kun je lichaamstemperatuur meten zonder aanraking,. Of er nog wat kilootjes af moeten of wil je op een simpele manier meten of je kind koorts heeft? Heb je daarnaast een iPhone, iPod Touch of .

Koorts meten doe je vanaf nu namelijk alleen nog maar met een. Daarna worden de temperaturen naar je iPhone gestuur zodat je zelf op . Luchtdruk meten met Barometer++ app voor iPhone 6. Ben je bang dat je kind koorts heeft, dan zijn er allerlei thermometers om regelmatig . Met deze ThermoDock en uw iPhone, iPod Touch of iPad kunt u nu eenvoudig temperaturen van het lichaam, oppervlakten en vloeistoffen meten. De Medisana ThermoDock maakt van je iPhone, iPod touch of iPad een mobiele. Daarmee kun je luchtdruk en weerbericht meten. Phone kan de temperatuur en luchtdruk meten'.


Maar koorts meten wordt vanaf nu een fluitje van een cent met deze infrarood thermometer! Phone App downloaden; Android App downloaden . Naast honderdduizenden apps zijn er voor de iPad en iPhone ook nog. Phone of iPad in combinatie met de Medisana koortsthermometer.


Binnen een paar seconden heeft u een meting van uw lichaamstemperatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts