maandag 16 januari 2017

Slaapzak maat 90

Als de zomer aanbreekt en je op zoek bent naar een nieuwe slaapzak voor jouw baby van cm, dan kun je beter maat kiezen. Ben je op zoek naar een slaapzak maat 90? Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o.

De maat van de slaapzak staat gelijk aan het aantal cm (lengte) kindje. Waar moet je op letten bij de aankoop van een slaapzak? Een andere methode is om de lengte van je baby aan te houden als maat.

Ben je opzoek naar slaapzakken voor je kindje? Dus mijn zoon met maat ligt nu alweer een tijdje (vanaf maat 74) in een slaapzak met armen van de Prénatal maat 90. Nu zag ik bij de prenatal slaapzakken in de volgende maten: 110. Babyslaapzak Jollein 4-Seizoenen Afritsbaar Vintage Green cm. Zit je baby tegen zijn eerste verjaardag aan en wil je wel wat langer met de slaapzak doen dan een paar maanden, dan is de 90cm-maat van Purflo weer prettig . Jollein - Babyslaapzak 4-seizoenen - cm- met afritsbare mouw - Jade Melee.


Prachtige Baby's Only slaapzak zonder mouwen in zandkleur Ben jij dol op zandkleur, Luxe en Comfort. De slaapzak is gemaakt van zacht coral fleece, polyester en heeft een 1 katoenen binnenvoering.

Deze slaapzak is maat 9 maar is ook in andere maten . Op zoek naar een leuke babyslaapzak Vergelijk zachte babyslaapzakken en bestel direct de beste aanbieding online. Echter kunnen slaapzakken indien gewenst nog langer gebruikt worden . Bestel Babys Slaapzakken nu in de CA Online Shop – Snelle levering - Altijd gratis. Kijk bij het tabblad 'maatwijzer' bij de producten voor een indicatie van de juiste maat op basis van de leeftijd van het kindje.


Aden+Anais Slaapzak Zomer Lovely - Ellie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts