vrijdag 13 januari 2017

Kaartkluis prijs

De prijs van de Kaartkluis is: Kaartkluis inclusief beugelslotNaamAdresPostcodeCordaan ZorgwinkelA. Ernststraat 23810LTCordaan thuiszorgwinkelBilderdijkstraat 13210LAProduct - Kaartkluis - Bescherm uw kostbare Gehandicapten Parkeer.

Kaartkluis (exclusief GPK); Venster van onbreekbare kunststof; Beugelslot (met drie sleuteltjes) . Met deze handige kaartkluis voorkomt u dat uw gehandicaptenparkeerkaart wordt gestolen uit de auto. Google eens op kaartkluis, je zult versteld staan.

Verder blijkt dat de aanschaf van de GPK nogal an prijs verschilt. De Kaart-kluis heeft een grote preventieve werking. Kaartkluis introduceert een robuuste felgele, roestvrijstalen houder, waarin de kaart. Voorkom diefstal van uw gehandicaptenparkeerkaart met de Kaartkluis. Op zoek naar een goedkope kluis Bekijk vergelijk het ruime assortiment kluizen en profiteer van de laagste prijs.


Kaartkluis voor gehandicapten parkeerkaart. De set is geheel nieuw en inclusief jaar garantie normale prijs € 140- nu set. Kaartkluis - kluis voor parkeerkaart gehandicapten. Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO.


Komt u wijzigingen tegen, dan stellen wij het op prijs als u dit aan ons meldt. Kaartkluis voor invalide parkeerkaart in Wezembeek-Oppem .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts