vrijdag 6 januari 2017

Koellade boot

De coolmatic cd-koellade van waeco is een compacte koelunit voor boten, caravans, . Waeco Coolmatic CD-0koellade liter. WAECO CoolMatic CD inbouw koelladen hebben maar een kleine ruimte nodig om de loze ruimte om te toveren tot .

Waeco Coolmatic CD-0CD-koellade RVS frame. Waeco CoolMatic CD koellade camper; Waeco CoolMatic CD koellade boot. Temperatuurbereik: +°C tot -°C Systeevolledig hermetische . Ook voor een boot koelbox of boot koellade bent u bij ons aan het juiste adres.

Kunnen wij u helpen bij het maken van een keuze voor een koelbox boot of één . Inbouw koellade WAECO CoolMatic CD inbouw koelladen hebben maar een kleine. Eindelijk heeft de voortent ook zijn „eigen” koellade. De perfecte koeling voor caravans, boten, bedrijfswagens … simpelweg overal waar. WAECO CoolMatic CD inbouw koelladen hebben maar een kleine ruimte . Koellade voorzien van Danfoss compressor. Dankzij de vaste polyester bodem is de boot zeer wendbaar, snel, sterk en stabiel.


Met de nieuwe CRD koellade glijden ze als het ware naar u toe. Inbouw Koelapparaten worden ook wel koellades genoem deze koellades zijn perfect te gebruiken in uw caravan, boot of camper.

Wij hebben z'on koellade in de boot liggen. Weinig ruimte aan boord van uw schip maar toch een lekker koud biertje of wijntje drinken? Een koelladen of schuiflade is zo geïnstalleerd.


De koellade is zeer geschikt voor kleinere behuizingen. Door zijn handige formaat kunt u deze koellade bijvoorbeeld .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts