vrijdag 6 januari 2017

Bobby's gin tonic

Een mooie gin-tonic combinatie met Bobby's Gin, Indian Tonic van Fevertree, sinaasappel en kruidnagel. Bobby's Schiedam Dry Gin is named after our grandfather, Jacobus Alfons, known to his friends and. We know there is no such thing as a perfect Gin Tonic.

Bobby's is Nederlandse gin naar recept van opa Jabobus Alfons. De Bobbys 17cocktail is een kruidige cocktail op basis van gin. Deze heldere kleurloze cocktail dient geserveerd te worden in een gin tonic coupe.


Perfect als cadeau of lekker voor jezelf.

Bestel je gintonicbox en maak indruk met je cadeau! Maar voor een perfecte gin-tonic is veel meer nodig. De juiste dosering, de beste ingrediënten en gemaakt met liefde.


Bobby's gin is een bijzonder fijn gekruide gin die het meeste weg heeft van een london dry gin, een zacht fijne gin in. Opa Bobby wist wat ie onder de kurk wou, en kleinzoon Sebastiaan zegt het 'm na: gin-tonic. Zo werd het merk BOBBY's dry gin geboren.


Schiedam is zowat het hart van Nederland qua jenevers en gins. Bobby's Dry Gin is een hedendaagse kruidige gin op basis van een receptuur van opa .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts