woensdag 30 december 2015

Siliconen dopjes glasplaat

Ter voorkoming van schuiven van een glasplaat op een meubel of als stootdopje bij glazen deuren. Siliconendruppels zijn te gebruiken bij glazen tafelbladen of als stootdopje bij glazen deuren. Grote rubber dopjes of silliconendruppels van 17mm diameter en 2mm hoogte.

Siliconendruppels zijn te koop per strip van stuks. Dopjes zijn goed aangekomen en passen perfect. Grote siliconendruppels zijn te gebruiken bij glazen tafelbladen of als stootdopje bij glazen deuren.


M, Apparaatvoet voor hout, SJ 53MPCB, 404671994315.

Voor elke afmeting sokkel hebben wij een afmeting glasplaat op voorraad. De siliconen stoot dopjes (stuks) voor de onderzijde worden bij deze glasplaatjes . Zaak is wel hoe je de glasplaat gaat bevestigen aan je tafel. U kunt ze onder een beeldje of glasplaat plaatsen om uw meubels te beschermen. U kunt siliconendruppels ook tegenkomen onder de naam siliconendopjes. Glasplaat ziet er uitstekend uit en was super verpakt en op de afgesproken datum geleverd.


Bevestig op de plaatsen waar de glasplaat wordt ondersteund een siliconen afsteun- dopje. Draai het glazen tafelblad (met personen). Achteraf die klontjes siliconen onder de luidsprekers plaatsen.

Ter ondersteuning van uw tafelblad kunt u siliconen glasdopjes, ook wel “glasdruppels” genaam gebruiken. Deze druppels hebben wij, in verschillende diktes . Salontafel donkerbruin teakhout met glasplaat, glas ligt er los in. Glazen salontafel met messing onderstel,lengte 138cm breedte cm. Voetje (Van rooster -dopje-) 03262 000326Siemens. Glasplaat binnenruit oven 44120 00441202.


Siliconen kussentjes met een lengte van 12. Siliconen druppels met een diameter van 19mm en een hoogte van 4mm. Worden in meubelindustrie ook wel gebruikt om glasplaten op te leggen. Maar zoals wij konden zien lagen er van de siliconen dopjes eronder die de . Aan de rubber dopjes die aan het aluminium scherm zitten en welke aan glasplaat . Voor het dragen van glasbladen gebruiken we rubber, PVC of siliconen dopjes. Origineel Pactan kit Omschrijving Oven kit Kenmerk 150ml, silicone antraciet hitte bestendig 250C Pactan 60Origineel nr 400606482 Tremco Pactan . Linea mat 2cm eenvoudig, veilig en snel!


Profiteer ook van hoge korting bij afname van grotere . LET OP: DEZE GLASPLAAT KAN ALLEEN IN COMBINATIE MET GLAS MET DEZELFDE UITZETTINGSCOËFFICIËNT(C.O.E.90) GEBRUIKT WORDEN. Dit kan je doen met folie of gewoon een glasplaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts