dinsdag 29 december 2015

Kaffa koffie amsterdam

Gespecialiseerd in exclusieve Ethiopische single origin koffies, thee en authentieke (Ethiopische) cadeaus. Addis-thee van de Ethiopische hoofdstad naar Amsterdam . Stuur een mail en laat ons weten wat u van onze koffie vindt, wat er beter kan of.

In onze winkel aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam verkopen we niet alleen koffie en thee maar kunt u ook terecht voor mooie cadeaus uit Ethiopië. Projectredacteur Muriël Schrijn: 'Voor de wekelijkse portie koffiebonen voor mijn espressomachine hoef ik als koffiejunkie . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Kaffa Koffie Theewinkel in Amsterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Kaffa, misschien wel een van de meest exclusieve koffiewinkels van.

Kaffa Koffie Theewinkel Amsterdam in Amsterdam, reviews van echte mensen. Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan . Kaffa Koffie Theewinkel Amsterdam We enjoyed our take-away coffees from Kaffa. Czaar Peterstr 13 10PV Amsterdam, The Netherlands. Verhaal: UvA Biografie van Amsterdam, Dapha Beerdsen, Marije Fris, Annemarie Proost 2 . Winkelen bij Kaffa Koffie in de Czaar Peterbuurt in Amsterdam. Met NLstreets winkel je bij de leukste lokale winkels in Amsterdam.


Shopping at Kaffa Koffie at the Czaar Peterstraat in Amsterdam. Tony's Chocolonely is dol op koffietentjes.

Zo ook Kaffa Koffie in Amsterdam op de hoek van de Czaar Peterstraat. Kaffa bij leukste adressen in Margriet MARGRIET heeft KAFFA koffie in de lijst van de leukste adressen langs lijn gezet. Kaffa Koffie Thee Specialiteiten in Amsterdam, Czaar Peterstraat 13 1018PV - Telefoonnummer, informatie en kaart van Kaffa Koffie Thee Specialiteiten . Veel informatie over Kaffa Koffie Thee Specialiteiten, gevestigd in Amsterdam en geregistreerd bij de KvK onder nummer 34278330.


Bekijk de reviews en beoordelingen van Kaffa Koffie Theewinkel Amsterdam in Amsterdam. Hier vind je het adres, telefoonnummer en meer over Kaffa Koffie . Amsterdam vindt u ook openingstijden, assortiment en een fotogalerij. Kaffa Koffie Theewinkel Amsterdam staat in de categorie en is gevestigd in ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts