donderdag 31 december 2015

Ijsblokjesvorm

Silicone Zone Kubus IJsblokjesvorm Groen. Gemaakt van een perfecte mix van flexibele siliconen, deze ijstorenset van Silicone Zone.

Shop online voor IJsblokjesvorm uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. De siliconen mal vul je met water en zet je in de diepvries.

Na een paar uur heb je tien grote ijsklonten in de vorm van Lego-blokken. Ben je dol op smileys en kan je niet één berichtje sturen zonder een hoop emoticons erin? Dan is de Smile ijsblokjesvorm echt iets voor.

Want naast het maken van ijsblokjes, kun je een ijsblokjesvorm ook heel handig gebruiken voor andere dingen. Koop IJsblokjesvorm (CS550) meer over onze Ijsblokjesvormen en Ijsknijpers assortiment bij Nisbets. De leverancier voor de horeca voor duizenden . In de zomer lekkere frisse drankjes maken? Ga voor een leuke ijsblokjesvorm om je drankje af te maken!


De ijsblokjesvorm beschikt over een deksel waardoor je meerdere vormen . IJsblokjesvormen zijn over het algemeen gewoon recht toe recht aan, met rechthoekige of vierkante blokjes. Deze siliconen ijsblokjesvorm maakt ijsblokjes in de vorm van de Porsche 911. Wij gebruiken onze ijsblokjesvorm eigenlijk nooit behalve in de zomer voor een lekker ijsblokje in ons drankje.


Er zijn zoveel meer heerlijke, healthy mogelijkheden met deze simpele keukentool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts