woensdag 30 december 2015

Harrie leenders mats

Net als de Boxer Plus gebruikt Mats voorverwarmde lucht voor een betere verbranding. Harrie Leenders Mats vrijstaande houtkachel, te bekijken bij Wildenborg Haarden en Schouwen in de toonzaal te Rietmolen, maar ook online in onze webshop. Een goede verbranding haalt veel energie uit je hout.

Net als de Boxer Plus gebruikt Mats voorverwarmde lucht voor een betere . Het omgekeerde antwoord op de Boxer Plus van Harrie Leenders. De Mats is breed en ondiep van afmeting zodat deze geschikt is voor plaatsing tegen een . Een bijzonder ingetogen ontwerp met een zeer goede verbranding.

Een kachel om heel lang plezier van te hebben, met heerlijke stralingswarmte. Net als de Boxer Plus gebruikt Mats voorverwarmde lucht . Binnenkort bij ons in de showroom te zien: de Mats van Harrie Leenders. Mats is een kachel die uitblinkt in eenvoud. Een bijzonder ingetogen ontwerp met een . This video shows you how to start the Mats by Harrie Leenders.


Harrie Leenders heeft de omslagfoto bijgewerkt. In navolging op het succes van de Boxer Plus komt Leenders nu met de MATS.

Een kleinere versie die daardoor iets gemakkelijker in uw interieur geplaatst kan . De nieuwste houtkachel van Harrie Leenders. In navolging op het enorme succes van de Boxer Plus komt Leenders nu met de MATS. De Mats is de nieuwste Harrie Leenders kachel met een mooi design en een heerlijke warmtebuffer. De Mats is verkrijgbaar in een metaal zwarte of antracite . Harrie Leenders Mats: Een bijzonder ingetogen ontwerp met een zeer goede verbranding.


De Mats is een kachel die uitblinkt in eenvoud. Een bijzonder ingetogen ontwerp met een zeer goede verbranding en heerlijke stralingswarmte maakt deze . September 20- Mats is de naam van de energiezuinige houtkachel van Leenders. Het minimalistische en tegelijk stoere ontwerp van de kachel is doordacht. Koop of Verkoop harrie leenders op Marktplaats.


Te koop: Harrie Leenders design houtkachel MATS. Mats is de naam van de energiezuinige houtkachel van Leenders. Het minimalistische en tegelijk stoere ontwerp .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts