woensdag 23 december 2015

Partypan gerechten

Ongeveer 1warme hapjes - soorten gehaktballetjes - Spare-ribjes. De 1hapjes in een Party pan thuis de stekker er in en in ongeveer een half uur is de. De partypan is een echt gezelligheidsinstrument dat de creativiteit en de fantasie rijkelijk prikkelt.

Samen aan tafel zitten en toch zelf je eten klaarmaken in de . Zo zat er ook een PartyPan bij (van Captain Cook), uit een kerstpakket. Paella, curry gerechten, kipgerechten, andere rijst of bami gerechten. Party Pan standaard - Party Pan standaard (hapjes ) - CateringlekkerBourgondisch.

Producten Partypan gerechten Party Pan standaard . Party pan de Luxe - Party pan Luxe nb - CateringlekkerBourgondisch. This large 400mm diameter Electric All Purpose pan, as well as being great for cooking pizzas, is ideal for. De voorbereiding van de gerechten is door ons gedaan. Gehakt laat zich heel goed gebruiken voor allerlei gerechten, bijvoorbeeld in de.


Deze partypannen zijn alleen verkrijgbaar in de filialen van Etten-Leur en . Heerlijke warme hapjes in een handomdraai op tafel. Bij Uw Slager heeft u keus uit verschillende samengestelde Fondue en Partypan gerechten. Al deze paketten kunnen compleet met broo kruidenboter, .

Gevuld met warme hapjes: Spareribs-Gehaktballetjes-Kipsticks-Kippeling-KipBaconRolletjes-Grilworst. Geloof het of niet maar ''de Partypan” is al enkele jaren mijn favoriet! De eerste kocht ik voor nog geen tien euro in Hamburg in . Borrelpootjes, pan aanzetten en plm min later lekker smullen.


Nieuw in doos partypan met regelbare thermostaat ideaal om gerechten in te bereiden en warm te houden. Ons Buffet partypan zet u een selectie van zes gerechten voor. Uiteraard mogen daarbij klassiekers als bief reepjes en kip niet ontbreken. Roer de inhoud van de partypan af en toe goed door of draai de hapjes om.


Binnen enkele minuten kan iedereen aanschuiven en smullen maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts