dinsdag 8 december 2015

Parkinson lepel bestellen

Ingebouwde sensoren stabiliseren het trillen. Met Lift Ware lepel en vork wordt eten voor o. Spring naar Liftware lepel - Een liftware lepel is bedoeld voor mensen met trillende handen om ze te helpen te eten zonder te knoeien.

Er is een speciale lepel ontworpen die mensen met trillende handen in staat. Google investeert in innovatieve toepassingen die technologie en gezondheid combineren. Zo vertelde de internetgigant eerder dit jaar te .

Slimme lepel geeft Parkinsonpatiënt eetplezier terug. Video: 'Liftware' bestek detecteert handtrillingen en stabiliseert automatisch. Good Grips eetlepel: Dit bestek heeft zachte en schokabsorberende. Ideaal voor mensen met reuma, Parkinson, spasticiteit en beperkte handcontrole. Mensen met de ziekte van Parkinson hebben vaak last van trillende handen.


Een mooi staaltje e-Health is de slimme elektronische lepel met . Het eten van soep zonder te morsen is een behoorlijke uitdaging voor mensen die aan de ziekte van Parkinson lijden. De Liftware lepel helpt mensen met Parkinson om normaal te kunnen eten. Parkinson patiënten hebben last van een zware trilling in hun lichaam.

De Liftware Spoon is een lepel die zichzelf stabiliseert. Het ding is bedoeld voor patiënten met de ziekte van Parkinson. Met de allernieuwste technologieën is het een stel helden gelukt, een lepel te ontwikkelen die trillende handen volledig stabiliseert. Deze helpt Parkinson-patiënten om eten stabieler na. Vincenzo Bonifati: “We proberen nog steeds naarstig genetische factoren te identificeren die Parkinson veroorzaken.


Vele klinische observaties doen ons sterk . Deze innovatieve lepel heeft opstaande randen zodat het eten goed in de lepel blijft. Alzheimer, CVA, Parkinson, artritis of neurologische beschadigingen. Parkinson verandert het leven ingrijpend.


Ik heb een zinken lepel van hem gekregen als vriend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts