donderdag 10 december 2015

Comflor vloer

De ComFlor 1is door Dutch Engineering ontwikkeld voor de het Europese . Dutch Engineering verzorgt de toelevering en technische ondersteuning bij het meest complete productenpakket voor staalplaat-betonvloeren (ComFlor). Alle beschikbare staalplaat-betonvloeren producten zoals alle ComFlor .

De ComFlor range bestaat uit een serie staalplaat-betonvloeren voor elk vloerontwerp. Door de verschillende profielhoogtes en staaldiktes is er altijd een . Daarnaast levert Tata Steel de nieuwe Quantum vloer. Door de brede keuze uit de ComFlor staalplaat-betonvloeren range van Tata Steel is er voor elk .

De ComFlor profielen worden op het frame bevestigd en vormen niet alleen een “bekisting” maar ook een stabiel vlak dat afschuifkrachten en verticale . Staalplaatbetonvloeren zijn bijzondergeschikt voor het maken van vloeren in bestaande gebouwen of voor ingewikkelde . JG Staalplaat betonvloeren, dakbekleding en gevelbekleding levert complete oplossingen voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Wij werken met diverse vloertype en hoogte's van o. Met een werkende breedte van m is de ComFlor Eplaat snel en eenvoudig te. Gebruik ComFlor Eom de kostprijs van de vloer te reduceren. Olthof heeft ruime ervaring met het leggen van Comflor staalplaat betonvloeren in verschillende hoogtes en oppervlaktes. Hoge brandwerendheid bij minimale vloerdikte.


Staalplaat betonvloerplaten : MBK Cofraplus 77.

De Dutch Engineering staal beton vloersystemen: ComFlor 4 ComFlor 5 ComFlor 7 ComFlor 21 PSV en Slimdek constructies met geïntegreerde . Dekvloer (70mm)Comflor 1(totaal 150mm) isolatieconstructievloer schoonzand. Hoge staalplaat-betonvloer: World Port Center, Rotterdam, Comflor 210. In standaard uitvoering haalt de vloer een overspanning tot m, bij een veran-. Comflor h=1bestaande betonvloer d=180mm. Staalplaat-beton vloeren worden steeds vaker toegepast, vooral in de utiliteitsbouw, maar ook veel in de renovatie van bestaande gebouwen.


ComFlor tot ComFlor 2met navenante profielhoogte in millimeters. China Hand het Dekbroodje die van Decoiler Comflor Machine met 80. Paneel van de staal is het structurele vloer het type van staalbouwmateriaal met hard . Op deze Slimline vloeren zijn door ons de z. In dit project zijn door ons ook staalplaat betonvloeren van het merk Comflor . Comflor 9 d=1mm, inclusief schijfwerking.


Deze kern is duidelijk herkenbaar doordat de vloer een trede lager ligt. Staalplaatbetonvloer Comflor 10 gevlinderd. Comflor aangebracht als nieuwe tussenvloer bij Univeg te Waddinxveen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts