woensdag 25 juni 2014

Vlamverdeler voor tajine

Vlamverdeler met een doorsnede van cm van CosyTrendy. Bijvoorbeeld voor onder de tajine of voor het bereiden van gerechten die lang moeten sudderen . Een Tajine geeft het gerecht een speciale smaak en geur die je niet krijgt als je de gerechten zou.

Als u op gas kookt is een vlamverdeler onmisbaar. Tajine bruin Melbourne cm CosyTrendy. Woonaccessoires - vlamverdeler voor tajine.


Met deze Vlamverdeler spreid of temper je de hitte van de gasvlam, wat handig is.

De tajine is een traditionele kookpot uit Noord-Afrika die wordt gebruikt voor het. Agelopen weekend heb ik een tajine gekregen en nu wil ik van het weekend. Ik heb er ook een vlamverdeler bij gekregen, maar zo'n ding . Voor het eerste gebruik de tajine uur in water weken. Het is dan wel aan te raden een vlamverdeler te gebruiken.


Verspreidt en tempert de hitte van de gasvlam; Handig voor tajine-gerechten . Deze tajines van Graupera zijn geschikt voor gas en elektrische kookplaten. De Ikea verkoopt een tajine met een metalen onderpan. Zowel hier als bij mn ouders zonder vlamverdeler gedaan.

In de Arabische keuken koken ze bijna dagelijkse met een tajine. Ingrediënten: Scheutje olijfolie Aardappelen kleine tomaatjes in blokjes tomaat in schijfjes kleine. De vlamverdeler 'SimmerMat' is een uniek ontwerp, die de warmte gelijkmatig over de bodem van de. Sinds eeuwen wordt er gekookt in kleipotten. Ik bereidde deze tajine met kip en venkel op een vlamverdeler op de gaskookplaat, wat bijzonder succesvol uitpakte.


Plaats een vlamverdeler onder de tajine en zet het deksel erop. Laat de kip 30-minuten zachtjes stoven. Haal het deksel van de tajine en strooi de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts