donderdag 5 juni 2014

Orthofex handstuk

Combineer uw bestelling met vele andere professionele . Pedicure handstuk Orthofex , Podomonium , Mistral sprayjet. Op zoek naar de beste orthofex spray handstuk compleet aanbieding?

Bekijk vergelijk het ruime assortiment van orthofex spray . Mijn vrouw heeft een Orthofex pedicuremotor waarvan het motortje in het handstuk het heeft begeven.

Als je veel pedicure doet in de week raden ze je Orthofex af. Vind het Orthofex handstuk echt heel zwaar vergeleken bij het handstuk van . Andere producten in dezelfde categorie: PodoMonium Ecomonium . Orthofex pedicure motoren voor de professionele voetverzorgers en ook voor. Nattechniek motor met interne spray in het handstuk en een lichtgewicht compact.


De orthofex droogtechniek pedicure motor. Orthofex Spray Nattechniek Pedicuremotor. Beensteun ambulant Crème Freesjes Los Handstuk Loupelamp Onderhoud Opvangschaal Pedicure . Imgro Beauty levert voor de Orthofex handstukken uitsluitend de originele micromotoren van Maxxon dus geen namaak of goedkope China-import.

Revisie van uw Orthofex handstuk compleet nieuw ? Orthofex produceert al meer dan drie generaties hightech pedicure motoren. Orthofex Micro Air, nu met korting en extra bonus ! Opzethandstuk voor Omnicut motor voor dentaal handstuk Meer info. De MICRO-FRAISER is er in twee uitvoeringen met 25.


De Micro Fraiser van Orthofex een een eenvoudige maar doeltreffende motor zonder afzuiging of spray. Orthofex spray motor bij the nailcompany. Het handstuk is van aluminium waardoor deze licht in de hand lig en draai maximaal 40.


De vernieuwde Ortho-Air van Orthofex met afzuigtechniek biedt als. Omschrijving BTW Verkoop Aantal ORTHOFEX Handstukken en toebehoren voor motoren 90Klem voor handstuk Afzuigslang voor de Micro- Air 3 . Daarnaast repareren wij motoren van Orthofex, Hadewe, Suda en handstukken en motoren van Gerlach, PodoMaster en MasterSpray. Electro motor handstuk Vivaldi Anubis Line.


Dit handstuk past op de D50 D7en Marathon units.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts