vrijdag 27 juni 2014

Handwas drogen

Sommige kleding moet met de hand gewassen worden. Hang je kleding vervolgens te drogen op een waslijn of wasrek. Als je je handwas in een wastafel in een hotel moet doen, zal je je.


Ten slotte wring je ze zo goed mogelijk uit vooraleer ze te laten drogen. Donkere kleuren apart wassen, liggend laten drogen. Bij handwas geldt altijd het volgende: vooral kleding met contrasterende kleuren.


Het kledingstuk mag om die reden ook niet te nat te drogen worden gelegd.

Mijn vraag is eigenlijk meer hoe lang kleding nodig heeft om te drogen? Gezien dat ik hem morgen aan moet eigenlijk, en heeft anders . Gaat prima, wel vlak laten drogen op een rekje. Wassen doe ik altijd op het handwas wolprogramma van mijn wasmachine. Thuisfeb 2014Handwas BH - Thuisfeb 2013Hoe te wassen? Mode Beautyjan 2011Meer resultaten van forum.


De was doen - Huishouden in hokjeshuishoudeninhokjes. In een emmer of teil de was doen; of met lauw of koud water wassen: dat wordt handwas genoemd. Een handwas is een was die niet in de wasmachine wordt gedaan.

Dan wordt het water er voorzichtig uitgewrongen en te drogen gehangen. Met dank aan Brel: Wel Groene Biotex, dit is voor de handwas. Hang gekleurde kleding niet in de zon te drogen, de kleuren kunnen vervagen en wol kan . Handwas is in sommige gevallen de enige oplossing om kleren te wassen. Laat de kleding drogen aan de waslijn of draai ze in een handdoek om het meeste . Wassen; Stomen; Bleken; Drogen; Strijken.


Alleen met de hand wassen, dus niet in de . Handwas wast u met een Miele-wasautomaat met het programma. Miele-droogautomaten met warmtepomptechnologie drogen altijd met een lage . Het is belangrijk om bij een handwas eerst het wasmiddel in het water op te lossen en . Hoe zorg je dat je je kledingstuk niet alsnog ruïneert. Wij geven je de gouden was regels, tips en advies.


Staat er handwas, gooi 'm dan echt niet in de wasmachine. Hang ze daarna op aan het wasrek of leg ze op een handdoek te drogen. Vermijd het drogen van zijde in direct zonlicht omdat zonlicht na verloop van. We raden handwas aan voor zijde, tenzij het kledingstuk een . Om die zelfde reden mag je natte wol ook niet in een 'vorm' leggen.


Leg je kleding op een handdoek of ander schoon oppervlak plat te drogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts