vrijdag 27 juni 2014

Bbq workshop op locatie

Onze workshops zijn geschikt voor elke locatie en voor zowel kleine als grote groepen. U kunt ook kiezen voor een BBQ workshop bij restaurant Lieveling in . Uw workshop barbecue kunnen we voor iedere groep en op iedere locatie door heel Nederland voor u plaats laten vinden.

Hieronder worden enkele locaties weergegeven waar wij u een uitgebreid assortiment aan barbecue workshops (kunnen) aanbieden. Het Barbecue Paleis organiseert geweldige BBQ workshops en demonstraties om te. Wij kunnen óók bij u 'op locatie' onze barbecue workshops verzorgen!


BBQ (barbecue) workshops en BBQ teambuildingprogramma op locatie in Ter Aar.

Wij voeren deze workshop BBQ uit op UW locatie in de volgende provincies: . Ik geef verschillende barbecue workshops: Big Green Egg Experience: De enige officiële Big Green Egg workshop van Big Green Egg Europe, gehouden in het . Heeft u een verrassende locatie of heeft u genoeg ruimte in uw eigen tuin of terras? Spring naar Locaties - Op minuten van onze andere locatie in de Betuwe. Notenboom is al jaren een bekende workshoplocatie voor collega's. Workshop: Leren omgaan met de Big Green Egg.


U kunt MC Catering en BBQ ook inhuren voor een Big Green Egg workshop op locatie. Wij komen graag bij u op locatie om u van alles te leren over de diverse kookmethodes, het omgaan met de. Beleef onze professionele barbecue workshop in de zomer, maar ook in de.

Deze speciale winter BBQ workshops worden gehouden op een sfeervolle locatie . De keramische BBQ workshop beleving bij u thuis. Wij komen dan met onze keramische barbecues op uw locatie, verzorgen de inkoop en bereiden de . Vanuit de locatie Enschede worden de BBQ workshops voorbereid zodat u altijd met dagverse producten komt te werken. BBQ workshops in Nederland met finalist masterchef David Pauka en Eric van Det. Food styling, BBQ workshop, David speelt met vuur. De BBQ workshops zijn zowel voor beginners als gevorderden.


Demonstraties verzorg ik op locatie voor bedrijven. We melangeren onze eigen kruiden en sauzen, barbequen op locatie en delen graag onze kennis middels workshops of een masterclass. Heb je zin in een echte 'hands on' BBQ-workshop, waar je het hele menu.


BBQ-workshops tot het maken van een BBQ-magazine en zelfs een BBQ kanaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts