donderdag 26 juni 2014

Parker 3 pits gasstel

De Parker pits is een thermisch beveiligd kooktoestel, wat koolmonoxide. Het gasstel kende ik al, met de vorige Parker heb ik jaar gedaan. De 3-pits gaskomfoor kooktoestel van Parker is gemaakt van staal wat dubbel geëmailleerd is.

Gemakkelijk op de camping of voor uw buitenkeuken. Op het pits kooktoestel kunt u met drie pannen tegelijkertijd koken. Parker 3-pits gaskomfoor kooktoestel thermisch beveiligd.


De 3-pits gaskomfoor kooktoestel van Parker heeft een deksel en is gemaakt van staal wat dubbel geëmailleerd is.

Dit kookstel is handig voor op de camping of . Bekijk vergelijk het ruime assortiment Parker gasbranders en. Campingaz Bistro 31-pits camping gasstel.

Parker pits Gas Komfoor werkt op propaan, Butaan of LPG gasflessen. Parker Gas komforen zijn van oudsher uiterst robuuste en sterke gas kookstellen . Uw voordeel is talloze euro's korting op de nieuwprijs en geen risico dat u een defect of gestolen product aanschaft. Bestel je ideale kooktoestel of gasstel voor op de camping bij Vrijbuiter! Van een enkelpits brander op een prikcartouche tot een vierpits kooktoestel op flessengas. Parker pits kooktoestel Wit 53GP Beveiligd!


Op Speurders vind je Parker 3-pits campinggasstel. Deze gascomfoor biedt ruimte aan drie pannen zodat er ook op de camping lekker . Zoals op de foto te zien staat het op pootjes. Er zitten ook nog verlengstukjes bij om de pootjes te verhogen.


Luxe 3-pits komfoor met deksel, werkzaam op butaan- en propaangas. Het gasstel werkt met een drukregelaar van mb. Parker pits komfoor thermisch beveiligd.


Parker Pits dubbel geëmailleerd thermisch bev.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts