donderdag 19 juni 2014

Melitta vloeibare ontkalker gebruiksaanwijzing

Bestel MELITTA Espressomachine Ontkalker bij Eccellente. Melitta Anti Calc Espresso vloeibare ontkalker voor uw Melitta espressomachine. Handleiding voor het ontkalken van een koffiemachine.

Voor de juiste toepassing dient u de gebruiksaanwijzing van de fabrikant te lezen. Geadviseerd wordt door Melitta alleen hun vloeibare ontkalker te gebruiken. De gebruiksaanwijzingen zijn in PDF-formaat beschikbaar. Regelmatig ontkalken zorgt voor een langere levensduur van het toestel Onze service is voor u!

Deze ontkalker verwijdert zacht maar grondig kalkaanslag die zich aan de binnenzijde van het toestel afzet. Gebruiksaanwijzingen Veel gestelde vragen Serviceadressen Consumenteninfo over. Symbolen in de tekst van deze gebruiksaanwijzing. Als de machine niet regelmatig ontkalkt wordt ontstaat kalkaanslag.


Gebruiksaanwijzing voor het gebruik van Melitta ontkalkingspoeder:. Melitta Snel Ontkalker AntiCalc - Koffiemachine Ontkalken. AllSpares 250ml Universele Vloeibare Ontkalker - Koffiemachine Ontkalken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts