maandag 16 juni 2014

Rolhouder inpakpapier

Papierrolhouders, lintrolhouders tegen scherpe prijzen. Verschillende uitvoeringen, staand en hangend van Legro. Rolhouder inpakpapier als opbouw of onderbouw in verschillende uitvoeringen en breedtes.

Dubbele rolhouder of in combinatie met een lintrolhouder alles is . Houder voor rol inpakpapier cadeaupapier. Werkt u met rollen inpakpapier dan is een rolhouder voor inpakpapier een must! Bestel nu een rolhouder voor inpakpapier in verschillende breedtes!

Als u werkt met rollen inpakpapier of transparante folie is een rolhouder een must. Met een \rolhouder voor inpakpapier of folie kunt u het inpakpapier of folie . Bestel nu een rolhouder voor inpakpapier in de breedte cm. De rolhouder is voorzien van voetensteunen zodat u de rolhouder eenvoudig kunt neerzetten. Bestel nu een rolhouder voor inpakpapier cm welke u eenvoudig aan de onderzijde van uw toonbank kunt bevestigen. Voor het afrollen en snijden van inpakpapier biedt Van Dommelen u diverse typen rolhouders voor inpakpapier.


Maak een keuze uit toonbank rolhouders en . De inpak papier rolhouders zijn ook stapelbaar. Dan kunnen er meerdere rollen boven elkaar gezet worden.

Eventueel met een lintrolhouder daarboven. Een rolhouder voor inpakpapier is eigenlijk onmisbaar bij iedereen die met toonbankrollen inpakpapier werkt. Vaak zijn het rollen van 2meter inpakpapier en . Inpakpapier is niet geschikt voor direct contact met voedinsgmiddelen. Inpakpapier rolhouder, werkbreedte cm.


De advertentie met de titel 'rolhouder inpakpapier' is helaas verwijderd. Of u het nou Geschenkpapier , Cadeaupapier , Inpakpapier , Kadopapier. Te koop rolhouder voor inpak evt met bijna volle rol inpakpapier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts