maandag 30 juni 2014

Beko rfsa240m23w

De juiste prijs voor een Beko RFSA240M23W vind en vergelijk je op KIESKEURIG. NL veel webshops laagste prijzen bespaard geld. Deze strak vormgegeven diepvrieskast van 1cm hoog heeft een A+ energielabel en is voorzien van een handige .

Model: -; Energieklasse: A+; Netto inhoud: 2liter. Beko RFSA240M23W vrieskast met energieklasse A+, een vriesruimte van 2liter. Deze Beko vrieskast is zeer geschikt, dankzij de Freezer Guard functie, om . De Beko RFSA240M23W voorziet je van 2liter extra vriesruimte in huis.

Deze vrijstaande vrieskast is dankzij zijn SN-T klimaatklasse . Beko RFSA240M23W De Beko RFSA240M23W vrieskast heeft energie- efficiëntieklasse A+. Een A+ apparaat verbruikt minder energie dan een identiek . Aanbiedingen, reviews prijsvergelijking voor diepvriezer Beko RFSA240M23W.

Dit apparaat wordt geleverd met een Nederlands bedieningspaneel en gebruiksaanwijzing. De energieklasse geeft aan hoe zuinig en milieuvriendelijk vrieskasten zijn. De Beko RFSA240M23W heeft een energielabel A+. Beko RFSA240M23W Upright Freestanding Wit.


Kastontwerp: Vrijstaan Soort: Staan Kleur van het product: Wit. Deze witte diepvrieskast van Beko is een eigentijdse strak vormgegeven vriezer met controlelampjes in de deur. Ontdek de BEKO RFSA240M23W vandaag nog aan de scherpste prijs. Bestel nu Eenvoudig en Snel online op Eldi. Je helpt anderen met hun keuze door jouw ervaring te delen.


Daarnaast maak je wekelijks kans op € 10- en eeuwige roem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts