woensdag 16 april 2014

Schoonmaakmiddel keramische kookplaat

Wil je jouw keramische kookplaat schoonmaken? Wil je ook geen strepen, dan raden we je aan om weinig schoonmaakmiddel en een geschikte doek te . Sinds weken heb ik een keramische kookplaat.

Lekker makkelijk schoon te houden en ziet er mooi uit. Let er bij het schoonmaken op dat de kookplaat is afgekoeld. Doe een aantal druppels geschikt schoonmaakmiddel op de keramische kookplaat. In plaats van met duur schoonmaakmiddel de keramische kookplaat te reinigen, kan de plaat ook makkelijk glanzend schoon worden door een beetje tandpasta .

Met een kookplaat krabber het ergste eraf halen en vervolgens met een. Op kookplaten verschijnen snel vlekken, die op hun beurt weer kunnen verkleuren . Een keramische kookplaat reinig je het best met een metalen glas schraper, dit is een handig hulpstuk dat een scherp mesje bevat waarmee je zonder al te veel . Echter, als je niet weet hoe je een keramische kookplaat moet. Breng wat schoonmaakmiddel aan speciaal ontworpen voor keramische of . Jif, afwasmiddel, speciaal spul voor keramische kookplaten van HG.


Als je een ingebrande vlek op je keramische kookplaat wil schoonmaken, dan kan. Voor kookplaten is speciaal schoonmaakmiddel beschikbaar, zoals Muscle .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts