donderdag 10 april 2014

Candy wasmachine 4 kg

De LAAGSTE PRIJS voor een candy wasmachine kg betaalt u bij Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Wasmachines, Minder dan kg, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats.

Wasmachines, Voorlader, Minder dan kg, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Wasmachines, Wasmachine, Minder dan kg, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. De Candy Aqua 1041D1-S Wasmachine is uitermate geschikt voor kleine. Met een laadvermogen van kg en een toerental van 10toeren haal je een .

Wascapaciteit: kg; Toerental: 10tpm; Fabrieksgarantie: jaar. De Candy Aqua 1041D1-S Wasmachine is uitermate geschikt voor kleine ruimtes, . Hotel Wasmachine kg en Hotel Droger kg - 880x976x(h)2141mm. Hotel Wasmachine kg RVS - 400v - 595x595x(h)850mm. Deze wasmachine heeft wascapaciteit van 4kg bij een toerental van 10RPM. Het A+ label maakt het helemaal onweerstaanbaar.


Een aantal Candy wasmachines zijn uitgerust met een KG detector. Deze sensor bepaald in de eerste minuten van het wasprogramma de duur van het . Doorzoek de Kelkoo categorie Wasmachines op wasmachine kg.

Vergelijk prijzen van wasmachine kg in Wasmachines en vind de laagste prijzen, de beste deals en de leukste aanbiedingen. De wasmachine gebruikt slechts 2watt en de spindroger gebruikt slechts 70. Ik ken er maar met een vulgewicht van kilo en dat is Candy AQUA 1041.


Bent u op zoek naar een wasmachine met een maximale vulinhoud van kg? Maximale vulgewicht 5kg (4); Wis alle velden. Kies uit verschillende Candy Wasmachines op KIESKEURIG. Vulgewicht: kg vulgewicht; Energieklasse: A+ energieklasse; Geluidsniveau: dB . De juiste prijs voor een Candy AQUA 10Dvind en vergelijk je op. CANDY AQUA1041DNL model jaar garantie - Candy wasmachine 4kg 1000t A+ . Shop online voor Kg Wasmachine uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels.


Download hier gratis uw Candy Wasmachine handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.


De AQUA 10DVrijstaand Voorbelading 4kg 1000RPM A+ Wit wasmachine vandaag in huis. AQUA 10DVrijstaand Voorbelading 4kg 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts