maandag 7 april 2014

Nep sieraden schoonmaken

Maar hebben jullie misschien tips om deze sieraden toch zo lang mogelijk mooi te houden? Want die nep-zilveren sieraden verkleuren altijd. Je sieraden van goud kunnen schoongemaakt worden met ammonia.

Zijn je favoriete sieraden vies of dof geworden? Er zijn gelukkig een aantal simpele trucjes die ervoor zorgen dat je sieraden zo weer als nieuw . Nepzilver is gewoon nikkel met een glanslaagje. Als dat door huidzuur slijt krijg je nooit meer de glans erop.

Heb een hele hoop ouwe sieraden gevonden die ik toch niet weg wil. Van die goedkope nep zilveren sierraden ben ik bang dat dat einde . Sieraden schoonmaken is iets dat ik regelmatig probeer te doen,. Zonde natuurlijk, want sieraden zijn vooral mooi als ze kunnen schitteren. Gelukkig kun je zelf je sieraden met minimale middelen schoonmaken.


Leg dan de sieraden die schoongemaakt moeten worden van goud of zilver op het zilverpapier met zout. Neem dan heet water (graden is genoeg) en . Je handen vochtig maken, wat tandpasta erbij en daar dan weer je sieraad bij. Dan goed schoonmaken en over elkaar heen rollen.

Sieraden kunnen niet goed tegen parfum, water en schoonmaakmiddelen. Ook is het mogelijk dat sieraden met een gouden doublé laag of verzilverde laag. Ik heb mijn (nep)zilver wel 's mooi schoon kunnen krijgen met . Benieuwd naar hoe je sieraden kan schoonmaken en vervolgens mooi kan houden? Bekijk de handige tips over sieraden schoonmaken. Er zijn ook speciale schoonmaakmiddelen voor sieraden.


Wanneer u een sieraad van nepgoud een dag laat weken in een vloeibaar badje, . Waar maak je echt goud en zilver mee schoon? Op goud vormt zich geen dof zwart laagje, zoals op zilver. Maar ook op gouden sieraden kan zich bij normaal gebruik vuil . Beauty Lab Experiment - Zilver schoonmaken en oxideren - Duration.


Hier laat ik zien hoe je met middelen die iedereen wel in huis heeft je zilveren. In dit artikel lees je tips en trucs om zo lang mogelijk van je sieraden te genieten. GoedenavonIk zag bij het Kruidvat een doosje met spul waarmee je je zilveren sieraden kunt reinigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts