vrijdag 18 april 2014

Horeca kwaliteit pannen

Een goede kwaliteit horeca pan of wokpan roest niet en beschikt over een optimale hittebegeleiding. Een pan gemaakt van gietaluminium met roestvaststalen . De verschillende modellen pannen zijn zowel voor de horeca als gebruik thuis.

Pujadas, Buffalo, Sitram en de Buyer staan bekend vanwege hun kwaliteit. Bestel kookpannen van gerenommeerde merken. Bestel koekenpannen van gerenommeerde merken.


Verschillende soorten keramische pannen zoals keramische koekenpannen, maar ook RVS kookpannen en steelpannen.

Koekenpan van horeca kwaliteit, koekenpannen pan van staal! Professionele pannen voor gebruik in de horeca. Potten en pannen in roestvrij staal voor de professionele horecagebruiker.


Horeca pannen van gietijzer, plaatstaal, roestvrijstaal of aluminium. Een selectie van RVS steelpannen en kookgerei van professionele kwaliteit, ontworpen . Koekenpannen van staal worden nog veel gebruikt in de horeca en ook. Gerechten uit uw stalen koekenpan zijn in smaak, kleur en kwaliteit . Demeyere en Staub, bekende namen op het gebied van pannen voor in de professionele keuken.


Demeyere pannen: inductie pannen van de beste kwaliteit.

Professionele pannen voor in de horeca - snel en eenvoudig kopen bij Horecarama. Enkele maanden geleden was toe aan nieuwe pannen maar wordt een beetje. Emaille) braadpannen sta ik verbaasd van de kwaliteit, het niet. Nu ben ik toe aan nieuwe koekenpannen, maar ik vraag me af, hoe je nu bepaald wat een goede koekenpan is?


Met een goede pan van horeca kwaliteit weet u zeker dat uw gerechten lekker worden. Er zijn wel pannen die voor bepaalde functies en eisen het best geschikt zijn. Leeuwin's Serviezenhuis, kookpan, braadpan, kookpannen, braadpannen, wok,. Informatie over totaalgroothandel en horeca leverancier HANOS.


De HANOS filosofie is eenvoudig: betaalbare kwaliteit in de breedste zin van het woord. Hoge kwaliteit roestvrij staal; Voor alle warmtebronnen, ook inductie. Thuis koken met echte professionele horeca pannen en daarmee ook nog eens energie . Balans-Horeca verkoopt pannen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.


Pannen van RVS, gietijzer en anti-aanbak of een gietijzeren schaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts