maandag 7 april 2014

Koers aannemer

Het onderhoudsbedrijf op het gebied van vastgoedonderhoud en bouwkundig onderhoud heeft een duideljke Koers. Koers Groep BV Bijdorp-Oost 29LA Barendrecht Postbus 329AH Barendrecht T (0180) 41. De aannemer probeert zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden.

Koers Bouw Aannemingsmaatschappij in Barendrecht, Bijdorp-Oost 5. U bent hier: Home ›; Lidbedrijven ›; Koers bouw rotterdam bv . Koers Aannemingen BV voert grond-, sloop-, en saneringswerkzaamheden uit en is gespecialiseerd in de aanleg van fiets- en wandelpaden.

Het familiebedrijf Koers te Smilde ontwikkelde zich van een transportonderneming tot de huidige onderneming KKS beheer BV te Hoogersmilde. Kuipers en Koers Bouw te Emmen is partner op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhou renovatie en restauratie. Koers Handel heeft in het Julianapark paden aangelegd van DurEko-mix.


Koers handel heeft op het Landgoed Schaffelaar een pad aangelegd van . Bekijk het professionele profiel van Harold Koers op LinkedIn. Harold zijn als ontwikkelaar en aannemer een samenwerking aangegaan met twee architecten . Bekijk de reviews en beoordelingen van Koers Bouw Totaalonderhoud in Barendrecht. Hier vind je het adres, telefoonnummer en meer over Koers Bouw . Koers Groep BV, vestiging Leiden, Koers Groep, gespecialiseerd in vastgoedonderhoud en schadeherstel, opende in september 20een nieuwe vestiging in .

Koers Bouw, Als onafhankelijk dienstverlener in de vastgoedsector is Koers een breed gevestigde naam. Bouwkundige zorg aan vastgoed is onze liefde. Welkom bij Koers, uw partner voor vastgoedonderhoud en schadeherstel.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Koers Klus- en Onderhoudsbedrijf in IJsselmuiden vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Bekijk hier alle ondernemingen in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van . Aannemers voor de installatie en het onderhoud van gasinstallaties, waterinstallaties, verwarmingsinstallaties en airconditioningsinstallaties . Op september 20is Bouwbureau en aannemingsbedrijf De Wilde onderdeel geworden van de Koers Groep BV. Het pilotproject DOEN gooit de manier van samenwerken met de markt volledig open. Door bij het selecteren van de aannemer de prijsfactor uit te schakelen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts