woensdag 2 april 2014

Chinese webshops ideal

Als je als Nederland iets in China wilt kopen, dan wil je het liefst met iDeal betalen in de meeste gevallen. Opzoek naar een betrouwbare webshop uit China? Laat AliExpress nou net een van de weinige webshops zijn die iDeal betalingen accepteren.

Detail: de webshop wordt gerunned door een Chinees genaamd Jack. Bij ali express kun je via ideal vetalen. De betaalmethode IDEAL is ontwikkeld door verschillende Nederlandse banken om de betaling van online producten en diensten te . Vind hier een overzichtelijke lijst met alle betrouwbare Chinese webshops.

Ook vind je webshops welke Ideal accepteren. Een compleet overzicht van de beste Chinese webshops! Nu bestaan er tig chinese sites die internationaal (gratis) leveren, alleen moet je.


Chinese webshop waar je middels bankoverschrijving of iDeal kan betalen? Ze zijn aan een wereldwijde opmars bezig: Chinese webshops. En eindelijk is het mogelijk om te betalen met het gemak van iDeal bij DealExtreme. De lage prijzen voor elektronica uit China zijn erg aantrekkelijk.


Maar zijn de Chinese webshops echt goedkoper? Al met al is Tinydeal een zeer goede webshop voor lage prijzen en leuke acties.

Sinds kort is het betalen met iDeal ook mogelijk op Tinydeal bij bepaalde . Het online shoppen is allang niet meer vreemd. Waar in Nederland de focus vooral ligt op één product of dienst zijn er in China tal van enorme webshops actief . Chinese webshops bieden de meeste betaalmethodes wel aan. Maar ook de vertaalde Chinese marktplaats Taobao. Deze Chinese webshop hebben wij voor u beoordeel maar heeft nog geen klantbeoordelingen ontvangen.


De beste reviews van Chinese kleding webshops. Ik kreeg laatst de vraag van iemand of hij ook bij Chinese webshop iDEAL betalingen kon doen. Dit soort vragen beantwoord ik allemaal op iChina. Opmerking: bij alle onderstaande betrouwbare Chinese webshops kun je met iDEAL . Romwe is een Chinese webshop waar je opnieuw tegen lage prijzen heel veel leuke kleding.


Bij welke van deze kun je met IDEAL betalen? Voor de betaling via iDeal werkt AliExpress, waar kleinere Chinese. Dus webshops, als jullie dit lezen, neem gewoon een fatsoenlijke . Gratis verzenden: Ja, maar ook betaald mogelijk. Berouwbaar: Ja, zolang er zaken worden gedaan met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts