dinsdag 22 april 2014

Braadpan ikea

Bekijk in het woonwarenhuis al onze braadpannen met deksel: allemaal stijlvolle, stevige en duurzame pannen. IKEA - SENIOR, Braadpan met deksel, Gratis jaar garantie. Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden.

Gemaakt van gietijzer waardoor de warmte . Een grote gietijzeren koekenpan van de ikea sinds een jaar of 10. Ik ben op zoek naar een ovale gietijzeren braadpan.

Stendo, die pan van Ikea, is die cm lang inclusief handvaten, of is . Potten en Pannen, Koekenpan of Braadpan, Gietijzer, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Is de braadpan (blauw) van Ikea bijvoorbeeld een aanrader? Thuisokt 2012Sucadelappen zonder braadpan - Etenjan 2012Gietijzeren braadpan - Etenjan 2011ikea pannen - Etenmei 2010Meer resultaten van forum.


Bij Ikea hebben ze universele deksels voor koekenpannen,. En verder de ronde gietijzeren braadpan van ikea uit de senior serie. In de omschrijving staat dat de glazen deksel als ovenschaal is te gebruiken, maar verderop staat dat het van metaal en glas is en in een (gewone) oven mag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts