dinsdag 15 april 2014

Hot pack magnetron

Tevens is het mogelijk om de Cold-Hot Pack te verwarmen in de magnetron; circa minuut op 6Watt. De Cold-Hot Pack kan bij gebruik niet direct op . Maak het kompres warm om spierpijn, krampen, menstruatie-, nek- rugklachten te.

Je kunt het kompres warm maken in water, maar ook in de magnetron. Deze hot-cold pack kunt u gebruiken om diverse lichaamsdelen te verwarmen of te verkoelen. In de diepvries of magnetron maakt u er gemakkelijk een koud of . Klik om de afbeelding te vergroten van Mueller Cold Hot pack, cm x 15.

Voor magnetron: stel de magnetron in op een vermogen van max. Een hot cold pack gebruik je om diverse soorten pijn te verlichten. De meeste kompressen leg je in de magnetron om op te warmen. Toen dit gebeurde kwam er vreemd spul uit en de hot pack werd super snel warm.


Ik heb ze veel gebruikt en wist exact hoe lang ze in de magnetron moesten . Hotpacks zijn warmte knuffels die je heerlijk in je nek kunt leggen, gevuld met granen en lavendel, verwarmen in de magnetron of in de oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts