donderdag 3 april 2014

Groothandel porselein servies

Als groothandel voor de horeca vindt u bij ons namelijk producten van borden en glazen tot servies van porselein. Horeca servies en porselein voor de gastronomie en hotellerie. Op zoek naar servies, glaswerk en bestek voor de horeca professional?

Daarom zijn we geen groothandel, maar een klein bedrijf met verstand van zaken. Meindersma Haaksbergen - Groothandel in professioneel porselein, servies, glaswerk, bestek en tafellinnen. NBService, sinds 19uw non-food horeca groothandel in porselein, bestek, glas en buffet artikelen voor horeca, hotel, catering en bedrijfsrestaurant.


Verder is het ook mogelijk om uw bestaande Mosa servies aan te vullen bij Maastricht Porselein Outlet.

Ook oudere decors zoals Metro, Printemps, Florale etc . Horeca Outlet Limburg Porselein, Glas, Bestek, Keukengerei tegen opruimingsprijzen. Horecasupply is de horeca groothandel als het gaat om horeca servies en horeca porselein in meerdere uitvoeringen voor hotelporselein, horecaporselein, . Porseleinen koppen en schotels, borden, koffiekopjes, kommen, schalen, van XXLhoreca,. Horeca apparatuur koopt u online bij de groothandel XXLhoreca.


Frans de Rover Porselein, tegenwoordig Frans Porselein BV is al meer dan jaar een betrouwbare leverancier van een uitgebreid assortiment porselein. Maastricht Porselein BV is de enige fabriek in Nederland en België die op industriële schaal groothandel porselein en serviezen maakt. Op deze site treft u slechts een kleine greep uit onze . Servies: Theepot set OWL PORSELEIN 3-delig assorti.

Cherubijn, groothandel in porselein, cadeau en keukenartikelen. Ancap, Swan, Walküre, the Teapottery en vele andere soorten porselein en . Wij branden uw logo of vignet haarfijn in het porselein of glas. Wij zijn een groothandel op het gebied van bedrukt serviesgoed en glaswerk. Horeca servies: Kwaliteit horeca servies bestelt u online bij horeca groothandel J. U kunt hierbij denken aan horeca servies, hotelporselein, glaswerk, . Wij zijn importeur-Groothandel-Webwinkel voor serviesgoed van Kutahya .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts