maandag 14 april 2014

Kaasdoek hema

Ook handig bij het sapmaken om vloeistoffen van kleine . De mooiste kaasdoek ongebleekt stoffen vind je bij Textielstad. Passeerdoek, oftewel confituredoek, neteldoek of etamine.

Linnendoek om jam mee te zeven, bouillon of saus helder mee te krijgen. Dan maar bij de Hema een linnen servet gekocht die ik toevallig zag. Of dat ze net als ik nergens kaasdoek (of neteldoek) kunnen vinden in . Kaas– of neteldoek is een doek waarmee de wei uit de wrongel wordt geperst.

Je kunt deze kaasdoeken ook gebruiken als afdekdoek voor een zuurkoolvat, als . Linnen netel- of kaasdoek, voor het zeven van vruchtensap, bouillon etc. Te gebruiken bij het inmaken, het 'klaren' van bouillon, de bereiding van 'hangop', het . Heb een recept voor gevulde kalkoen gevonden die me heel lekker lijkt, maar waar kun je nou een kaasdoek kopen? In de zeef leg je een stuk kaasdoek en hier giet je de gemalen. Brandvertragend Kaasdoek hebben wij in ecru, zwart en wit op 3cm breed.


De flanel is er op 1cm breed en 3cm bree de voile in het wit hebben wij . Ben bij Blokker, Ikea, euroaln hema, marskramer, verschillende. Eerst deed ik het met kaasdoek maar als de kefir wat dikker is heb je ook .

Giet het sap door een zeef met hierin een dubbele laag kaasdoek. Goed gelukt met goedkoopste theedoek v d hema ipv kaasdoek. Kaasdoek is wit, strak en vooral goedkoop.


De stok kost haast niets en bij winkels als de HEMA kun je van die grote ringen kopen om door je . Linnen passeerdoek voor het zeven van jam, bouillon of sauzen en voor het maken van bijvoorbeeld hangop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts