maandag 6 november 2017

Witte ananas decoratie

Deze ananas van Pols Potten verstop je niet in de fruitman maar presenteer je op een prominente plek in de huiskamer. Verzamel ideeën over Ananas Decoraties op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën. Dit witte beeld kan gebruikt worden als decoratie in huis, bijvoorbeeld op de .

Pineapple white Leuke witte ananas, gewoon omdat het kan! Ben jij helemaal mee met de laatste nieuwe woontrends? Dan ben je ongetwijfeld fan van deze prachtige ananas van het merk Bloomingville in wit keramiek.


Deze geglazuurde porseleinen ananas van Pols Potten staat geweldig als decoratie in de kamer of keuken.

Een kaars in een ananasvormige houder van keramiek met een deksel. Deze decoratie ananas is van het merk Bloomingville. De ananas is gemaakt van keramiek en heeft een witte kleur. Deze leuke decoratieve porseleinen ananas is een sfeermaker in huis! Mijn laatste pineapple aankoop is een grote, witte kaars in ananasvorm.


Ook op Pinterest vind ik massaal de ananas terug in de meest stijlvolle . Gebruik 'm als boekensteun of simpelweg als decoratie op een plank vol andere. Witte ananas van porselein: Pols Potten via de Bijenkorf, 6. De levensgrote Ananas van Pols Potten is van mat wit porselein.

Dit is een prachtig decoratie item voor uw interieur. Pols Potten Pineapple is verkrijgbaar in het wit, zilver, zwart maar ook met een prettig jasje van goud. Pols Potten Pineapple is een decoratieve ananas. Magneet witte ananas, GOLD op Maisons du Monde Snuffel tussen de meubels en.


Home › decoratie › Bestek en gerei › Magneet witte ananas, GOLD . Groothandel Witte ananas decor uit Chinese Witte ananas decor. Wind wit hars decoratie van moderne woonkamer studie slaapkamer ananas tafel . Goodnight Light Piña Colada Ananas Nachtlamp - Wit. Mijn voorkeur gaat naar de witte en wie weet koop ik hem ooit wel eens voor m'n uitzet.


De ananas komt bij de Primark vandaan en kostte maar €-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts