vrijdag 24 november 2017

Voorraadpot blokker

Blokker heeft een ruime keuze aan voorraadpotten. Snel thuisbezorgd of af te halen in meer dan 6Blokker-winkels. De glazen Residence voorraadpot heeft een chique design en is daardoor zeer geschikt om op tafel te zetten tijdens de feestdagen.

Een grote voorraadpot van liter met een roestvrijstalen deksel. Bodum Yohki voorraadpot met kurken deksel l. Exclusief voor Blokker deze Bodum Yohki voorraadpot met kurken deksel. Snel thuisbezorgd of af te halen in meer dan 2Blokker-winkels.


Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste weckpot, voorraadpot bij Blokker details aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm. Dankzij het transparante glas is snel en overzichtelijk te zien welk ingrediënt in welk voorraadpot zit. Gratis bezorging vanaf EUR2- Een flinke voorraadpot van liter met een roestvrijstalen deksel. Gratis bezorging vanaf EUR2- Een mooie witte voorraadpot met een rvs deksel.


Gratis bezorging vanaf EUR2- Snoepjes, koekjes of andere lekkernijen kunt u opbergen in deze nostalgische voorraadpot met leuke strik. Blokker brengt elke week één of meerdere folders uit. Afbeelding van Voorraadpot glas, groot, ribbels, liter.


Afbeelding van Voorraadpot met kurk, groen gerecycled glas, 5ml.

Productomschrijving: Praktische, speelse voorraadpot in beige uit de Pot Mania collectie van Luminarc. Was nov-20in de aanbieding bij Blokker. Was dec-20in de aanbieding bij Blokker. Deze stenen voorraadpot in de vorm van een appel stond maanden geleden al in de folder van Blokker maar was nooit bij de winkel terecht . Met de Libelle-wooncollectie bij Blokker maak je het binnen zo gezellig dat je niet meer buiten wilt! Kandelaars, kussens, plaids, vazen, zitjes . De Boerenbont voorraadpot Classic heeft een inhoud van liter en heeft een doorsnee van cm.


Voorraadpot van het merk Huismerk - Blokker is beschikbaar voor de prijs van €4. Bak knikkers heb je gewoon nodig als je van bakken houd en in deze mooie voorraadpot stralen ze op je keukenblad. Fido-voorraadpotten met klemdeksel zijn helemaal hip. In deze voorraadpot kun je allerlei voedingsmiddelen luchtdicht bewaren.


Keuken Blikken Beker Uienpot + Schalen ikea hema blokker vd. Deze pagina toont je informatie over deze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts