vrijdag 17 november 2017

Noinoi

Life is a grand adventure and who better to share it with the Noi-Noi? Spanish for 'best friend', your Noi-noi handbags and accessories . Het thema van deze collectie is 'Havanah'.

Dit komt tot uitdrukking in de materialen (canvas) en in de felle kleuren. Het geliefde merk Hi-Di-Hi heeft ook nog een andere lijn, namelijk Noi-Noi tassen. Doordat de lijn elk half jaar een nieuwe . Ontdek de bijzondere uitstraling van Noi-Noi tassen Heb je nog nooit eerder gehoord van de Noi-Noi tassen?

Dan is het de hoogste tijd dat wij daar nu . Ontdek de steeds nieuwe collectie hippe tassen vol met verrassingen. Noi-Noi is het jonge zusje van Hi-di-hi; kleurrijk, modebewust, licht en helemaal niet duur. Hi-di-hi is je gezelschap voor iedere reis, Noi-noi is je 'beste vriend'. Het zusje van Hi-di-hi is Noi Noi (spaans voor beste vriend), licht, sprankelend en mooi gevoerd. Kortom voor elke leeftijd en persoonlijkheid is er een tas te . Elk jaar komen er a nieuwe collecties tassen binnen van het merk HI di hi en Noi noi.


Deze collecties zijn eenmalig en daardoor limited ! Noi-Noi Tassen koop je eenvoudig online bij bol.

Noi-noi dit is typisch het geval 'het krijgen van een verkeerd cadeau. Klik op de afbeelding om de volledige Zomercollectie 20van Noi Noi te bekijken. Noi-Noi is a brand of handbags and accessories designed for and by young trendsetters and.


Jouw Noi Noi tas sen en accessoires blijven altijd aan je zij, waarheen je. Noi-Noi hi di hi speels en trendy damestassen voor dagelijks en sportief gebruik. Een impressie van ons assortiment Noi Noi.


JavaScript if it is disabled in your browser. Alle Noi-Noi handtassen worden geproduceerd in de fabriek in China. Hier traint Noi-Noi hun werknemers om de designs te produceren volgens westerse . Noi Noi is een fleurig betaalbaar tassen merk voorzien van een eigentijdse print.


Alle tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts