donderdag 9 november 2017

Oude mosa servies

Prachtig mosa thee servies bestaand uit: theepot, suikerpot, melkkannetje, kopjes en schotels en ovale serveerschaal. Mosa theeservies roomkleur met een goud randje kop en schotel theekan suikerpot 2. In goede staat verkerend delig oud mosa maastricht eetservies.

Was de oude naam Mosa Porselein nog afgeleid van het Latijnse woord voor de rivier de Maas, het nieuwe Maastricht Porselein maakt ook direct duidelijk waar . Informatie over de vazen en kannen die Mosa in de periode 19en 1939. Vraag: Denkt u Mosa servies (van vóór 1940) in huis te hebben met onderop . Merkteken: onderop Mosa Select, met een soort M.

Conditie: puntgaafDit servies is opgenomen in de collectie van het Centre Ceramique te Maastricht. Mosa Porselein, of eigenlijk Maastricht Porselein met hun innovatieve. Was de oude naam Mosa Porselein nog afgeleid van het Latijnse woord voor de rivier . PDF formaat of vraag zelf een versie aan op het oude vertrouwde papier. Mosa, Maastricht (1geselecteerd van 140).


Mooie set van oude kleine ovale platte schaaltjes van Jager met leuke retro. Kop en Schotels van het Zijlstra servies. Vintage Mosa Koffiepot van Mosa met Narcis.

Het servies bestaat uit een theepot, melkkannetje, suikerpot en kop en schotels. Zeer oude Mosa kop en schotels poortjes. In deze catagorie antieke en oude Mosa Maastricht serviesdelen zoals schalen, kopjes, terrines en meer.


De omschrijvingen zijn duidelijk en de foto's zijn van . Schitterend zeer oud eetservies Mosa decor 5dinerborden diepeborden dessertborden ovale vleesschalen cm zuurschaaltjes cm 2 . Het bedrijf is in 18opgericht door Hubert Gérard Louis Regout, de vijfde zoon van Petrus Regout, samen met Huberts zoon Louis Regout. Als hobby verzamel ik brocante spulletjes zoals roosjes servies ( Bavaria, Kahla, Mosa en Societe Ceramique ) het 'oude' Boch servies en tegenwoordig ook . Mooi oud brocante koffieservies van wit porselein met rozerode roosjes en goudbiesje, van Mosa Maastricht. Op Speurders vind je Mosa oude theepot (A1604) S. Het zijn vier kop en schotels met verschillende afbeeldingen en serienummers. De kopjes zijn cm hoog en hebben aan de bovenkant doorsnee cm en . ZEEER MOOIE KWALITEIT VOOR EEN DERGELIJK OUD SERVIES. Welkom op de website van Servies(in)compleet!


Een deel van onze voorrraad staat nog op de oude website. Leuk om te vullen met oud linnengoed of allemaal verschillende zeepjes. Mosa porselein heet nu Maastricht porselein. In 19kwam bij de Mosa de eerste tunneloven ter vervanging van de oude.


Mosa bracht een, door Bellefroid ontworpen, kunststof servies Mosalite, . Ik vond in de kringloop onderdelen van een servies met een schoen erop, of beter. Ik hoop dat u me kan vertellen hoe oud het is en waar het vandaan komt? Mooie rustige kleur en past in elk interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts