donderdag 2 november 2017

Stapelblokken bloembak maken

Bepaal in welke afmeting je de bak wilt maken en zet dit uit op de gewenste. Gebruik stapelblokken voor het opbouwen van de plantenbak. Deze instructiefilm is gemaakt door Varistone.

In dit filmpje kunt u zien hoe u eenvoudig een border of. Over je idee van die bloembakken maken met stapelbare stenen: ik. Wij hebben gladde Chinees hardstenen stapelblokken en die zitten met . Stapelblokken worden veel gebruikt voor het maken van borders.

We willen in de tuin een grote bloembak, We hebben al mooie graniet blokken, Alleen nu wil ik weten hoe kan ik het het beste doen. Als ik het goed begrijp wil je dus een muurtje van granietblokken op de op sluitbanden maken. Zou zomaar kunnen als je gaat metselen kun je op de bantjes . Wilt u strakke, gemetselde muurtjes maken, kijk dan bij de beschrijvingen 'Metselen' en 'Muur metselen'.


Deze beschrijving gaat over een meer natuurlijk ogend . Als u een border wilt maken van stapelblokken dan moet er op letten dat u de blokken. Bekijk het instructiefilmpje over het maken van een bloembak of border .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts