woensdag 1 november 2017

Thermometer onder oksel hoeveel graden erbij

Pas bij 38°C graden is er sprake van koorts. Wanneer u bij kleine kinderen de temperatuur onder de oksel wilt meten,. Tegenwoordig zijn er heel handige thermometers te koop die via het oor een betrouwbare uitslag geven.

Boven de 3begint koorts en hoge koorts is vanaf graden. Metingen in de mond met een kwikthermometer zijn niet geschikt bij kinderen. Hoeveel glazen mogen we nu precies drinken volgens de nieuwe richtlijn ?

De digitale koortsthermometer kun je onder de oksel, onder de tong of in de anus gebruiken. De meest betrouwbare plaats om de koorts te meten is in de anus . Als je de koortsthermometer onder je oksel doet om koorts te meten, hoeveel graden moet je dan bijtellen om de juiste temperatuur te krijgen? Mens en Gezondheid: Ziektenmens-en-gezondheid.


Een digitale thermometer of kwikthermometer kan in de okselplooi gestoken worden. Meet daarom nooit met een kwikthermometer onder tong bij kinderen. De temperatuur in de oksel is graden lager dan in het rectum.


De thermometer moet onder de tong worden aangebracht. Zowel met Braun oorthermometer als rectaal had jongste een temp van graden.

Bij onder de oksel tempen moet er graad bij, dit ligt meer aan de oppervlakte dus is kouder als je lichaamstemperatuur. Wanneer u bij kleine kinderen de temperatuur onder de oksel wilt meten. Een digitale thermometer of kwikthermometer kan in de okselplooi . Het principe is simpel, je steekt de thermometer in het oor, en binnen.


Axillair: de thermometer wordt onder de oksel gehouden. Dientengevolge is er bij een temperatuur van °C of meer meestal sprake van hyperthermie. Hoeft volgens mij niet maar had eerst zelf zo'n oorthermometer,.


Maar als je elke dag onder de tong of de oksel meet op hetzelfde. Ik heb het nog snel nagekeken en bij oraal tempen met je idd 0. Ook is het afhankelijk van hoe er gemeten wordt en ook welke thermometer. Onderkoeling treedt op wanneer de lichaamstemperatuur daalt tot onder de °C. Wanneer de lichaamstemperatuur graden Celsius of hoger wordt, spreekt. Als je onder de tong of oksel meet hoeveel graden moet je er dan ook.


Wanneer jouw lichaamstemperatuur warmer is dan de normale graden dan heb. Ook het opmeten van de temperatuur onder de oksel dien je dit langer te . Door bijvoorbeeld een thermometer onder de oksel te plaatsen en de arm dicht tegen het lichaam aan te houden. Bij oraal koorts meten plaats je de staafthermometer in de mond: onder de tong en zo. Let er bij speenthermometers wel op dat het vrij lang duurt voor je de . Normaal ligt deze tussen de 3en 3graden Celsius.


Het meest betrouwbaar is de 'gewone' thermometer waarmee u rectaal, in de anus. Gelukkig is er bij een gewone koortsstuip geen sprak van een ernstige situatie. Hier ook tijdens de kraam onder de oksel gemeten en dan moet je er nog wat bijtellen om het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts