maandag 20 november 2017

Bosch nyon prijs

The Cool Biking Company – Bosch Nyon-display Voor PONY. De prijs bedraagt inclusief de ombouw en de softwareaanpassing op uw fiets € 479. Gazelle Ultimate THybrid e-bike gekocht (3euro, zit op fiets 35euro !) met het nieuwe NYON .

Het Bosch Nyon uitgebreide display voor Bosch fietsen is het mooiste en meest complete display voor een fiets ooit! De nieuwe Nyon display van Bosch is gemaakt voor de Active en de Performance serie. De alles-in-een E-Bike fietscomputer Nyon van Bosch rolt uit op de eerste.


Bosch Nyon 8GB Display Navigatie Met Voetsteun.

De Bosch motor bevalt zo goed dat ik de fiets van de tijd in de zwaarste. Met uitzondering van wat Nyon boordcomputer problemen voldoet deze fiets boven. Ondanks de hoge aanschafprijs is er een navigatielimiet van maar km. Bezitters van een elektrische fiets met een Bosch motor vanaf modeljaar 20kunnen hun fiets nu upgraden met Nyon.


Trek is een van de eerste merken die e-bikes met een Bosch Nyon controller beschikbaar heeft. Bosch Nyon E-bike display Navigatie zwart. De Bosch Nyon is een gloednieuwe interface voor je e-bike.


Het ding wordt op Eurobike eind deze maand officieel geïntroduceer wat we nu . Het nieuwe Bosch Nyon systeem is een primeur voor de E-bike.

De prijs wordt bepaald door de fietsfabrikant, en verschilt dus per model. Nyon is een ebike controller, navigatie-apparaat en fitness trainer alles in één. Met Nyon Bosch eBike Systems is opvallend in een nieuwe richting : Met Nyon . Bosch maakt zich klaar voor een nieuwe generatie met het nieuwe Nyon display.


Het Nyon display is een Ebike controller, navigatiesysteem, . Northwind neopreen mm beschermhoes voor Bosch frame accu € 3(op voorraad). Origineel accessoire van Bosch: Bosch Nyon multifunctioneel . Bosch Nyon display is een controller, navigatie systeem en fitness trainer in één toestel dat bovenop het stuur van de elektrische fiets gemonteerd . Grootste uitbreiding 20: Bosch Nyon alles in een computer met navigatie. Wilt u uw bosch fiets upgraden met een display met navigatie, dan is dit nu mogelijk met de Nyon. Bekijk hier de ANWB test van de elektrische fiets Trek TM500+ Nyon 2015.


Met Bosch Nyon heb je een alles-in-een controller op je stuur met vier functies: Ride, Fitness, Smartphone en Navigatie. Bosch Display Intuvia Performance anthrazit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts