dinsdag 1 november 2016

Raclette kaas kopen

Racletten met kaas is van origine een Zwitsers gerecht maar inmiddels is racletten met kaas overal op de wereldbekend. Raclette kaas is het nationale gerecht van de Zwitsers. Raclette kaas is lekker vol en romig van smaak!

Natuurgerijpte echte Zwitserse Raclette Kaas. Heerlijke Franse Raclette kaas met absolute vet. Ingrediënten: gepasteuriseerde melk, zout, Milchäucherebakterien, . Deze Zwitserse kaas is uitermate geschikt voor het verzenden per post.

Maar het almaar groeiende succes in het hart van de Zwitsers zelf zorgde ervoor dat de raclette kaas sinds heel wat jaren gemaakt wordt in het hele land! Geschikt om te smelten, te verwerken in ovenschotels of voor een kaasplateau. Je vindt deze Franse kaas in onze buitenlandse kaascategorie. Raclette kaas wordt gratis geleverd vanaf €30. Bent u op zoek naar raclette kazen, ofwel heerlijke kazen uit Frankrijk of Zwitserland?


Dan bent u aan het juiste adres bij Kaashuis Tromp Maasstraat, uw kaas- . Raclette toestellen bestel je eenvoudig en snel bij Boska. Zwitserse Raclette kaas is de originele variant van Raclette. De rauwe melk geeft de kaas een volle, romige smaak die perfect past bij het gelijknamige gerecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts