vrijdag 18 november 2016

Slagroomspuit patronen makro

Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Een gedeelte van het uitgebreide assortiment kun je bekijken . Een slagroomspuit, lachgas patronen en balonnen. Bij de groothandel zul je niet meer dan 1- per betalen (Makro: 1-), de kleinere .

Alle patronen die besteld worden op lachgascenter worden handmatig . Deze pagina toont je informatie over deze . Deze pagina toont je informatie over deze promotie. Deze slagroompatronen worden per stuks geleverd. Ik weet niet of je van België of Nederland komt maar bij makro (België). Blokker of Hema) en vragen of ze slagroompatronen voor een slagroompuit verkopen. Makro kom er altijd gasten met lachgaspatronen rondlopen . Een slagroomspuit, slagroompatronen en een zakje ballonnen zijn genoeg voor een feestje.


Een doosje met vijftig patronen om evenzoveel . Die lachgaspatronen die je zo in de slagroomspuiten kan stoppen. Sligro, makro, lucas klamer, maar je moet een pasje hebben. Bij de Makro heb ik een slagroomspuit gekocht en van die kleine metalen patronen. Zo'n patroon gebruik je normaal om fles slagroom van te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts