vrijdag 11 november 2016

Dutch rose beker

Mix Match je eigen servies bij elkaar! Deze collectie van Dutch Rose is basic zwart-wit, maar met de mooie prints en . Mix match je eigen servies bij elkaar!

Deze collectie van Dutch Rose is verfrissend en spontaan met vrolijke prints en . Dutch Rose Zwart-Wit Beker XL Tekst 'Good Vibes Only' cl. Dutch Rose Kleur Set van Servetten Tekst Bakery x cm. De beker is van het merk Dutch Rose en is gemaakt van porselein.


Deze beker heeft een witte kleur met een zwarte grafische opdruk. De coffee to go beker is van het merk Dutch Rose en is gemaakt van porselein. Deze beker heeft een witte kleur met zwarte streep.


De XL beker is van het merk Dutch Rose en is gemaakt van porselein. Bekijk en vergelijk Dutch Rose mokken van alle grote Nederlandse woonwebwinkels op HomeDeco. Mix en match je eigen servies bij elkaar met de leuke items uit de collectie van Dutch Rose. De producten in deze serie zijn gemaakt van wit porselein en .

De Dutch Rose set van bekers is een trendy ontwerp binnen de Dutch Rose collectie. De combinatie van rode strepen en het blauwe bloemmotief met stip . Snel en moeiteloos de leukste dutch rose mokken vinden? Kom dan snel naar onze website VERGELIJK.


Ontwerp: Met deze trendy beker DUTCH ROSE start jij je dag zeker goed! Deze mooie grote beker met gezellige tekst heeft een extra groot oor . Beker klein Amazing Merk: Dutch Rose Model: Black and White Vanaf: € 95. Beker klein Driehoek Merk: Dutch Rose Model: Black and . Deze collectie van Dutch Rose is verfrissend en spontaan met vrolijke prints en vormen, die gemakkelijk.


De beker is van porselein en de deksel van siliconen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts