woensdag 23 november 2016

Pauwel kwak koetsiersglas

Pauwel Kwak is een amber Belgisch speciaal bier met hoog alcoholgehalte (). Een dergelijk glas noemt men daarom ook wel een koetsiersglas. Het koetsiersglas is een bierglas zonder voet, maar met een vaak van hout.

Bekende voorbeelden van dit soort glazen zijn die van Pauwel Kwak en Heineken. Het koetsiersglas is een bierglas zonder voet, maar met een vaak van hout gemaakte standaard ter ondersteuning. Op zoek naar het wereldberoemde Pauwels Kwak koetsiersglas met houten houder?


U kunt het Pauwels Kwak glas nu kopen in onze webshop!

In mijn herinnering was een Pauwel Kwak geweldig, ik had nog nooit zoiets lekkers. Voor als je het niet weet: het is een koetsiersglas. Het bekende en speciale bierglas van Pauwel Kwak.


Een exclusieve houten houder voor een prachtig ballon glas. Alternatieven voor Pauwel Kwak Koetsiersglas met houder - stuk. Pauwel Kwak Koetsierglas zonder houder - stuk.


Koetsiersglas, opdat zij de bok niet hoefden te verlaten. Bij het horen van deze naam gaat niet de eerste gedachte uit naar een overheerlijk Belgisch biertje in een uitermate bijzonder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts