maandag 14 november 2016

Wijnkoelstaaf

Wijnkoeler en - schenker van het merk Brulo houdt de gekoelde wijn op de perfecte drinktemperatuur vanuit de binnenkant . Met deze koelstaaf van AdHoc kun je optimaal genieten van je glas wijn. De koelstaaf brengt je wijn namelijk in no time op .

Wijnkoeler en - schenker van het merk Brulo houdt de gekoelde wijn op de perfecte drinktemperatuur vanuit de . De absolute musthave voor elke wijnliefhebber! RVS wijnkoeler stick is dé wijngadget die je moet hebben om ervoor te zorgen dat je wijn altijd op .

Wine chiller wijnkoeler stick is dé wijngadget die je moet hebben om ervoor te zorgen dat je wijn . Miss WineLane ziet opeens overal wijnkoelstaven opduiken. Wijnkoeler en wijn schenktuit hou je elke gekoelde wijnfles op de perfecte drinktemperatuur en schenkt u uw wijn in zonder te morsen. Met deze wijnkoelstaaf 'Chill' in de fles heb je altijd een frisse glas wijn bij het eten. Deze koelstaaf houdt witte, maar ook fruitige rode wijnen heerlijk fris. Koel je wijn direct in de fles met de AdHoc Wijnkoelstaaf Icestick 28 . Koel je wijn direct in de fles met de AdHoc Wijnkoelstaaf Icestick cm RVS.


Handig wanneer je plotseling visite krijgt, of wanneer je trek hebt in wijn uit een fles . Deze prachtige staaf heeft dus functies; koelen, schenken en bewaren.

Over de AdHoc Wijnkoelstaaf Icestick cm RVS. Je helpt anderen met hun keuze door jouw ervaring te delen. Daarnaast maak je wekelijks kans op € 10- en . Op zoek naar Point-virgule Wijnkoelstaaf cm ? RVS wijnkoeler met schenktuit van Point Virgule.


De wijnkoelstick houdt gekoelde wijnen koel en zorgt ervoor dat de wijn zijn smaak behoudt. Accessoires voor de AdHoc Wijnkoelstaaf Icestick cm RVS. Cleaning (wijn) voor de Wijnkoelstaaf Icestick.


Kurkentrekkers voor de Wijnkoelstaaf Icestick. Op zoek naar Point-Virgule Wijnkoelstaaf met schenktuit cm ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts