woensdag 2 november 2016

Airfryer xl deksel

Het Airfryer XL-deksel is een handig accessoire voor de Airfryer XL. Bekijk hier de voordelen en vergelijk de prijzen van Nederlandse webshops. Met dit grillrooster met spiesen voor de Philips Avance Airfryer XL maak je optimaal gebruik van.


Met het Airfryer XL-deksel plaats je een deksel over je mand. Het is uitermate geschikt voor gemarineerde gerechten en met het deksel voor .

Met het Philips Airfryer Snack XL-deksel geniet je van gezonde, zelfgemaakte snacks zoals chips, tortilla's en gedroogd fruit. Geniet van gezonde, zelfgemaakte snacks zoals chips, tortilla's en gedroogd fruit. De mand wordt geleverd met een spatbestendig, multifunctionele RVS deksel voor nog meer recepten. Maak jouw eigen gezonde snacks, friet, tortilla's . Online philips airfryer xl-deksel voor snacks kopen of bestellen. Bent u een echte liefhebber van snacks en beschikt u over een Philips XL Airfryer?


Voor zelfgemaakte chips, tortilla's en gedroogd fruit. Algemeen; Specificaties; Verzend retour. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te . Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Philips introduceert de Airfryer XL-bakplaat en XL-deksel. De bakplaat en het deksel bieden nieuwe opties voor het bereiden van recepten in de Airfryer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts