donderdag 17 november 2016

Isoleerfles hema

Stevige dubbelwandige isoleerfles met een inhoud van 2ml. De fles heeft een handige drukdop voor openen en een deksel die te gebruiken is als beker. Stevige dubbelwandige isoleerfles met een inhoud van 5ml. Gedecoreede dubbelwandige RVS isoleerfles met een inhoud van liter. Een lichtblauwe thermofles met een handige drinkopening die je met een knop kunt openen en sluiten.


Dat is de belangrijkste factor waaraan een goede thermosfles moet voldoen.

De HEMA thermosfles is met €1één van de goedkopere . Blokker heeft een ruime keuze aan thermoskannen thermosflessen. Snel thuisbezorgd of af te halen in meer dan 6Blokker-winkels. Thermoskan aanbiedingen oa Hema, Kijkshop, Blokker, Bever en OTTO! Koop een thermoskan aanbieding voor de laagste prijs. Derde thermosfles in deze test probeerden we de 2l HEMA isoleerfles (ca. euro).


Een kleine en compacte fles, zonder drinkbeker.

Kleine thermosfles dus, met beker die niet al te zwaar is, lang warm houdt en niet. Hema heeft ze ook, vziw, in hele en halve liters dacht ik. Maar elke thermosfles heeft zwakke punten (vooral de sluiting) en verliest ook. De Hema-fles koelde het snelst af: het water was na uur te 'koud', ofwel onder . De fles heeft een handige drukdop voor openen en een deksel die te . Hallo, Ik heb recent een rvs thermosfles bij Action gekocht van 0. Ik heb een thermosfles van de Hema, daar blijft het water echt . Thermos Everyday thermosfles - l - rubber zwart.


Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste Hema huismerk thermosfles bij Hema aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts