dinsdag 17 november 2015

Lattiz prijs

Neem contact op voor onze scherpe prijs inclusief plaatsing en jaarlijks onderhoud. De Lattiz-melk bezit de ideale samenstelling van eiwit en vet voor een constante barista kwaliteit. Wij hebben hier de oplossing voor in huis: de Lattiz van FrieslandCampina.

Dit is een professionele machine voor de horeca die met één druk op de knop een . De Littiz melkschuimer voor een scherpe prijs? Neem dan contact op met ons via het formulier of bel ons op . Bij DEAC Nederland hebben we hier de perfecte oplossing voor in huis: de Lattiz van FrieslandCampina.

De Lattiz van FrieslandCampina: een revolutionaire melkschuimmachine die het ultieme cappuccino schuim binnen enkele seconden mogelijk maakt. Lattiz is dé revolutie voor melkschuim in de horeca, speciaal ontwikkeld voor professionals. De beste kwaliteit melkschuim met de snelheid van druk op de . Lattiz, een professionele machine voor de horeca . Verkoop van horecamachines gaat van start in Nederland en België.


Bestel nu in webshop Bidvest Deli XL: Lattiz bag-in-box melk is gemaakt voor de professionele Lattiz melkschuimmachine. Met één druk op de knop zorgt Lattiz voor mooi en lekker schuim van. Lattiz is een melkschuimmachine waarmee je in een minuut cappuccino's kunt maken.


Snel, eenvoudig en onderhoudsvriendelijk.

Lattiz is dé revolutie op het gebied van melkschuim in de horeca. Met één druk op de knop zorgt Lattiz voor mooi en lekker schuim van constante barista-kwaliteit. De nieuwe revolutionaire melkschuimmachine LATTIZ geplaatst met filter nu tijdelijk € 199- exclusief BTW! Prijs is inclusief plaatsing én het eerste jaar . Bij aanschaf van een Lattiz in januari 20ontvangt u x ltr Bag in Box gratis. We starten het nieuwe jaar met een súper aanbod voor de Lattiz ! Puro thee en koffie kopen in de Puro webshop Thuis genieten van een lekker kopje Puro . FrieslandCampina Lattiz: altijd een perfecte cappuccino, binnen enkele seconden een cappuccino met melkschuim van constante . BARCELONA- FrieslandCampina gaat de melkschuimmachine Lattiz, die vorig jaar de prijs voor de Beste Introductie 20heeft gewonnen, . FrieslandCampina komt met een automatische melkschuimmachine voor de horeca.


Het concept, met de naam Lattiz, is ontwikkeld samen met . Een speciaal ontwikkelde bag-in-box voor de Lattiz machine. Deze bevat liter melkproduct met de ideale verhoudingen van eiwitten en . Barcelona - FrieslandCampina gaat de melkschuimmachine Lattiz, die vorig jaar de prijs voor de Beste Introductie 20heeft gewonnen, . Douwe Egberts won met Carista de prijs op het aspect 'Activatie', terwijl FrieslandCampina met Lattiz de onderscheiding in de wacht sleepte . Product, Aantal, Prijs stuk (incl. btw), Totaal prijs (incl. btw). Door geavanceerde technieken, de beste oogst en efficiënte logistiek is Scanwic in staat de beste prijs - kwaliteit aan te bieden. Hallo, hier is de Lattiz: de revolutie voor melkschuim in de horeca. DE PRIJS VAN KOFFIE Hierom stijgt de prijs van koffie al geruime tijd . Apparatuur Melkopschuimer Lattiz.


In de LATTIZ machine plaatst u de speciaal ontwikkelde bag-in-box. Deze box bevat liter geconcentreerd melkproduct met de ideale verhoudingen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts