woensdag 18 november 2015

Banaan kiwi smoothie 1 persoon

Een heerlijke smoothie met banaan, kiwi en jus d'orange. Echt super snel en makkelijk om te maken! Benodigdheden: banaan; kiwi; 2ml melk; klein scheutje yoghurt.

Dit heb je nodig (voor persoon) Kopje (geiten)yoghurt banaan kiwi. Smoothies zijn gezond omdat ze groente en fruit bevatten. Doe een banaan, een kiwi en 2ml halfvolle melk in de blender en mix het tot een . Verschillende lekkere smoothie recepten om te maken, koken, bakken,.

Alles in een blender doen en gedurende minuut pureren. Plaats de kiwi en de banaan in de blender nadat deze gepeld zijn en in. Deze kiwi smoothie met banaan en lijnzaad is lekker, gezond en eenvoudig. Deze smoothie maak ik met amandelmelk, maar je . Print dit recept ontdek recepten die op kiwi smoothie lijken.


Een verkwikkende smoothie met kiwi banaan en appelsap. Recept smoothie met aardbei en banaan en kiwi. Benodigdheden: banaan; kiwi; vers sinaasappelsap (0f 1ml jus d'orange); eventueel nog honing om . Smoothies zijn de gemakkelijkste recepten om lekker te krijgen.

Een heerlijke smoothie met banaan, kiwi en jus d'orange - Voor persoon: banaan, kiwi, 1ml jus d'orange; eventueel nog honing om het iets zoeter te . Smoothie Recepten met Aardbei, Mango, Kiwi, Banaan, Appel en ander vers fruit. Smoothies zijn gezon lekker en vullen de maag. Dit groene smoothie recept is super gezond en simpel om te maken.


Avocado - 1; Banaan - 1; Sinaasappel - 2; Melk - 2ml; Yoghurt - 1ml. Ik zou de smoothie voor persoon maken, de halve banaan zonder schil in . De groene smoothie spinazie met banaan en aardbeien. Let op: Dit recept kan veel zijn voor persoon.


Hierna voeg je de bos- bessen en frambozen toe en een banaan en kiwi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts